Isolatie gaat over vele onderdelen van een gebouw: binnenmuren, plafonds, spouwmuren, schuine daken, gevels ... In elk geval gelden andere eisen. 
Ons assortiment isolatiematerialen is voornamelijk gericht op plafonds en scheidingswanden. Een akoestisch geïsoleerde wand is ook thermisch geïsoleerd en draagt zo bij tot een aangename temperatuur. 

Qua isolatie zijn er vele materialen beschikbaar zoals glaswol, steenwol, resol, polyurethaan, geëxtrudeerd polystyreen, houtvezel ... Elk met zijn eigen kwaliteiten en eigenschappen. 

 

Eisen voor isolatiemateriaal

De isolatie-eisen zijn hoog omdat isolatie van groot belang is voor de geluidsdoorlaatbaarheid, temperatuur, brandwerendheid en duurzaamheid van een gebouw. Overlast, bewust of onbewust waargenomen, kan te wijten zijn aan slechte isolatie. Het is daarom van essentieel belang om de juiste beslissingen te nemen.

Baustoff+Metall wordt gebruikt om in termen van systemen te denken en u een complete oplossing te bieden. Wij denken met u mee en helpen u bij het maken van uw keuzes. Onze medewerkers staan tot uw beschikking voor vragen of advies.