Het afleveren van uw bestelling op een specifieke verdieping is een fluitje van een cent voor Baustoff+Metall. Dankzij onze eigen kraanwagens, aangedreven door ervaren operatoren, bereikt uw levering zonder zorgen de 7de verdieping.
Onze kranen gaan tot 27 meter en hebben een laadvermogen van 17 ton. Met meerdere stuurassen en een lengte van 10 meter zijn onze trucks geschikt voor elke locatie, ook in het centrum van de stad. Vrijwel alle gevelopeningen zijn toegankelijk dankzij een draaibare en kantelbare pallethaak.

Door de levering aan onze professionals toe te vertrouwen, realiseert u een aanzienlijke besparing op kraanverhuur en werktijd in termen van logistiek.

Naast onze vrachtwagens met chauffeur bieden wij ook andere manieren om onze transportcapaciteit te vergroten. Zo hebben we bijvoorbeeld aanhangwagens in het geval er geen kraanwagens nodig zijn. Het is ook mogelijk dat grote bestellingen rechtstreeks door onze leveranciers worden afgeleverd. Al onze logistieke partners streven naar dezelfde perfectie en efficiëntie als Baustoff+Metall.

Naast het transport zorgt Baustoff+Metall ook voor het lossen op uw terrein. Elke pallet wordt precies op de juiste plaats op de bouwplaats geplaatst, zodat de arbeiders onmiddellijk aan de slag kunnen. Hiervoor kunnen wij gebruik maken van onze eigen kraanwagens (verticaal transport) of vrachtwagens met clark (horizontaal transport) en onze draagmiddelen. Onze chauffeurs coördineren samen met u om het logistieke proces te optimaliseren en uw leven gemakkelijker te maken. 

Vraag onze medewerkers om advies over alle mogelijkheden.