Met onze plafondsystemen kunt u met panelen, profielen en een ophangsysteem een "verlaagd plafond" creëren. Zo creëert u een vrij toegankelijke ruimte tussen het architectonische plafond en uw geïnstalleerde verlaagde plafond. U kunt uw leidingen, kabels en andere technologische installaties gemakkelijk verbergen, waarbij deze eenvoudig toegankelijk maar toch onzichtbaar blijven. Het resultaat: een mooi plafond dat eenvoudig is aan te passen, wat handig kan zijn bij veranderingen in verlichting, decoratie of schade aan het plafond.

 

Eisen voor plafonds.

De keuze voor een plafondsysteem wordt steeds complexer door de eisen wat betreft akoestiek, vochtbestendigheid, lichtreflectie en brandveiligheid.
Onze plafonds zijn verkrijgbaar in verschillende maten, materialen en kleuren. Ze hebben verschillende kenmerken om aan al uw eisen te voldoen. 

De medewerkers van Baustoff+Metall hebben alle kennis in huis om u het beste advies te geven. Wanneer is bijvoorbeeld een gipsen, metalen of houten plafond geschikt? Welk type mineraal plafond kiest u best?
Dankzij onze expertise en ervaring kunnen wij u adviseren over de beste oplossing voor uw project, complete oplossingen aanbieden en helpen om de beste beslissing te nemen.