06
Dec
2023

Bij Baustoff+Metall en B+M Isol zijn we dankbaar voor de onvergetelijke momenten en successen die we samen met onze klanten, partners en medewerkers hebben beleefd. Jullie steun en vertrouwen hebben van dit jaar een bijzonder jaar gemaakt, en daarvoor willen we jullie van harte bedanken.

Terwijl we ons voorbereiden op de feestdagen, willen we jullie informeren over onze aangepaste openingstijden. Zowel Baustoff+Metall als B+M Isol zullen een korte pauze inlassen. We zijn gesloten van 21 december tot en met 7 januari. Voor degenen die nog laatste bestellingen willen plaatsen: houd er rekening mee dat 20 december de laatste dag is voor leveringen en afhalingen. Na een welverdiende rust, staan we op 8 januari weer helemaal klaar om jullie te bedienen en samen een succesvol nieuw jaar in te gaan.

We wensen iedereen een fijne afsluiting van het jaar en een vreugdevolle start van het nieuwe jaar. Geniet van de feestdagen, koester de momenten met geliefden en laad jezelf op voor een fantastisch nieuw jaar.

Fijne feestdagen en tot in 2024!